Beste leden,
Beste sympathisanten,

Het eetfestijn was opnieuw een schot in de roos. Ook hadden we, in tegenstelling tot de vorige jaren, genoeg vrijwilligers. Wij willen iedereen hiervoor uitvoerig bedanken om alles in goede banen te leiden.

De competitie is bijna halfweg. We hebben al geweldige resultaten geboekt met onze seniorenploegen. De dames haalden 9 op 11, de heren A een 8 op 11 en de heren B wonnen de 3 derby’s van hun reeks!

Tijdens de examens en de vakantie kunnen de trainingschema’s grondig in de war worden gestuurd. Volg de instructies van de coach op of het al dan niet training is. Dit kan voor elke leeftijdsgroep anders zijn. Voor de U8 is er sowieso GEEN training in de kerstvakantie.

Tot en met zondag 17 december kunnen er opnieuw sweaters besteld worden. Eén exemplaar kost 30 euro. Het zijn deze keer grijze sweaters met het logo van ons 50 jarig bestaan. Gelieve telkens de maat te vermelden, het opschrift, het gewenste nummer op de trui en met of zonder kap.

Bij de inschrijving van de Multimove was er een gratis t-shirt voorzien. Wie deze nog niet ontvangen heeft, stuurt best een mailtje met de gewenste maat. We gaan dan bekijken of deze nog in stock is.

Nieuwe spelers die competitie spelen (U10 tot en met U16) kunnen ook een opwarm t-shirt vragen. Spelers die graag een groter model willen, kunnen dit kopen voor 15€. Ook het vorig model is nog verkrijgbaar voor 10€

Wij hebben op dit moment 38 kinderen voor de multimove. Door dit mega onverwachte succes is het niet altijd eenvoudig om alles in goede banen te leiden. We hebben de 3de week van september de inschrijvingen op stop gezet en hadden nooit gedacht dat er zo veel ouders zich in die tijd zouden melden. Volgend jaar zal de groep in 2 gedeeld worden (per leeftijd

Ook bij de U8 zijn er te veel spelertjes, ondertussen al 33. Wij hebben hier effectief de inschrijving op stop gezet en er staan er al 3 op een wachtlijst. Om nieuwe spelers toch van de competitie te laten proeven, heeft de club vanaf Nieuwjaar een 2de U8-ploeg ingeschreven om te spelen in het weekend. Deze zal begeleid worden door vrijwillige ouders met de nodige ervaring.

Er zijn heel wat nieuwe regels in verband met het invullen van het wedstrijdblad. Een laatste update met richtlijnen hierover kan je vinden op onze website

Vanaf maart is er een cursus trainer-initiator in Sint-Niklaas. Wij willen dan ook onze seniores en oudste jeugdleden die interesse hebben, oproepen om zich in te schrijven voor de cursus op Sport Vlaanderen. Laat het ook zeker weten aan jeugdcoördinator Maaike of je effectief zal deelnemen aan de cursus. Wij hebben ondertussen ongeveer 130 jeugdspelers maar te weinig beschikbare coaches om de trainingen rond te krijgen.

Wij wensen onze studerende spelers veel succes met de examens! En aan al de rest een zeer prettige laatste maand van het jaar! Het bestuur van BBC Onderons Grembergen

< Terug naar overzicht Nieuws