Met de komst van leider BBC Futuria Gent zal Vanessa Geubels samen met haar ploegmakkers sterk uit de hoek komen. Dit seizoen speelde BBC Grembergen al tweemaal tegen de opponent.

“Zij staan niet voor niets op de eerste plaats. Gent verloor nog niet in het huidige seizoen. Bijgevolg beseffen we allemaal hoe moeilijk het gaat worden”, zegt Geubels. “Na de wedstrijd van vorige week hebben we een goed gevoel. We speelden een sterke partij wat dan weer voor het nodige vertrouwen zorgt. We gaan alleszins onze uiterste best doen om de drie punten te pakken.

” In de bekermatch verloor Grembergen met 48?61-cijfers. Maar in de heenronde werd met amper twee punten de boot ingegaan. Alles bij elkaar zijn ze bijzonder gemotiveerd om de leider te bekampen. “Dit weekend begint inderdaad de terugronde. Het feit dat we vooral in die heenmatch met een klein verschil verloren geeft ons wel ergens vertrouwen. Als we spelen zoals vorige week bij BBC Jeugd Gentson behoort zelfs een stunt tot de mogelijkheden.” (MDKH)

– 16/12/2016 – HLN Dendermonde –